Apklausa verslo įmonėms – žmogiškųjų išteklių poreikio tyrimas

Kviečiame visas rajono įmones dalyvauti apklausoje, kuria siekiama identifikuoti specialistų bei kvalifikuotų darbuotojų paklausą Šiaulių ir Telšių regiono įmonėse, įvertinti kaip galima prisidėti prie efektyvesnio mokymo programų tobulinimo, tiksliau atitinkančio verslo ir visuomenės poreikius.  

Apklausos metu gauta informacija bus analizuojama, gauti rezultatai bus naudojami regiono jaunimo švietimui bei profesiniam orientavimui. 

Apklausą organizuoja Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmai, bendradarbiaudami su Mažeikių rajono savivaldybe, Šiaulių miesto ir Šiaulių bei kitomis Telšių regiono savivaldybėmis, šių regionų švietimo įstaigomis ir VšĮ „Investuok Lietuvoje“. 

Nuo to, kaip mokslo įstaigos profesionaliai ruoš reikalingus specialistus, labai priklauso regiono sėkmė ir verslo augimo perspektyvos. Ši anketa tik pirmas pokyčio žingsnis, toliau laukia intensyvus viešinimo darbas ir daug susitikimų bei diskusijų su keliasdešimt miestų ir miestelių ugdymo įstaigų. 

Skirkite keletą minučių atsakyti į klausimus ir išsakyti savo poreikius ir prisidėti prie galimybės mūsų regionui keistis sparčiau.  

Nuorodą į anketą rasite ČIA

Apklausos nuoroda bus aktyvi iki gruodžio 12 d. 

Kiekvieno nuomonė yra svarbi.

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode